Teenspirit

TeenSpirit is de club voor tieners in t’Schip.

Eens per maand hebben we een activiteit op zaterdagavond, was voorheen op de vrijdagavond en we zoeken naar geloof, gelovig/ maatschappelijk verantwoord leven, sport en spel en elkaar ontmoeten o.a. in de soos. Dat is ook de reden dat we naar de zaterdagavond verhuisd zijn om in de soos te kunnen zitten.
Veel tieners hebben als kind op dezelfde school gezeten en op club en gaan nu naar andere middelbare scholen en dan is Teenspirit en de soos een ontmoetingsplek die we als kerk bieden.
Een paar onderwerpen:

• Basketbalclinic
  • Levend cluedo, spel
  • Serious request voorbereiden
  •  ‘Serious request’ actie ‘Hands of our Girls’, in dec. € 351,- opgehaald op de markt in Haren
  • Sirkelslag, is een online spel, met bijbelse elementen, life meedoen, thema: een wereld te winnen. De spelopdrachten staan in het teken van de schepping.
  • Tapas maken thuis en gezamenlijk opeten
  • buitenactiviteit bv siameesvoetbalLeiding: Paula Jol, Ineke Linden, Aly Jellema, Herman de Vries, Bart Eisses.

Namens de Teenspirit leiding, Aly Jellema, a.e.jellema@gmail.com