Gorechthuis

Een multifunctionele accommodatie

Het Gorechthuis is het verenigingsgebouw van de Gorechtkerk aan de Hortuslaan 1 met daarachter het gebouw voor de jeugdactiviteiten: Het Schip.
Gastheer is de heer Klaas Bakker, hij is telefonisch te bereiken op 050-5370855,
koster-beheerder@gorechtkerk.nl

Gorechtkerk, Gorechthuis 009
In het Gorechthuis vinden alle kerkelijke activiteiten plaats, behalve de kerkdiensten, die worden in de naast gelegen kerkzaal van de Gorechtkerk gehouden.
In het Gorechthuis  vinden ook veel niet-kerkelijke activiteiten plaats, verenigingen en bijeenkomsten voor allerlei doeleinden vinden er onderdak.
Voor recepties, congressen en vergaderingen biedt het Gorechthuis veel mogelijkheden.

Er zijn diverse zalen beschikbaar. De grote zaal (met toneelpodium) heeft een capaciteit van 350 personen in theateropstelling. En voor 200 personen als de stoelen rondom tafels zijn gegroepeerd. Ook zijn er twee kleinere zalen op de begane grond die elk aan ca. 30 personen plaats bieden en er is een vergaderkamer voor ca. 8 personen. Op de verdieping bevinden zich twee zalen waarin plaats is voor 20 en 30 personen. De bereikbaarheid wordt gemakkelijker door de aanwezigheid van een traplift.

Voor bijeenkomsten met veel bezoekers kan gebruik worden gemaakt van de kerkzaal, deze heeft een capaciteit van maximaal 450 personen. Door het multi-functionele karakter van de kerkzaal zijn er meerdere mogelijkheden voor het gebruik en de gewenste indeling.

In het complex is een buffet met een volledige vergunning en een goed ingerichte keuken aanwezig. Het Gorechthuis is vermaard om zijn goede schotels. Geserveerd worden kleine hapjes, koffietafels en koude/warme buffetten in allerlei variaties. In overleg kunnen  uw menu’s naar keuze worden samengesteld.
Kenmerkend voor het Gorechthuis is de zeer persoonlijke aandacht voor de gasten, waardoor ze zich snel thuis voelen en graag terugkomen. De prijzen die berekend worden zijn concurrerend en de gastvrijheid is royaal.